آموزش بهینه سازی url سایت و تاثیر مهمی که در بهینه سازی سایت دارد برای هیچ کس پنهان نیست . URL هویت اینترنتی برای همه ی محتواها و مطاب درون یک سایت است.
url ( آدرس سایت ) تاثیر مهمی در سئوی سایت دارد .تعیین url و آدرس دهی به صفحات وب باید به شکلی باشد که موتورهای جستجوگر را به خود جذب کند در حقیقت در نگاه اول به url باید بتوان فهمید محتویات سایت شما چیست ؟ استفاده از کلمات کلیدی خود و یا حداقل استفاده از یکی از کلمات کلیدی خود در url باعث بالا بردن رتبه سایت شما می شود پس تا اینجا متوجه شدیم که برای ساخت یک url خوب باید سه ویژگی را رعایت کرد :
1- url خوب تعیین کنید و جذاب زیرا تاثیر مفیدی در رتبه سایت شما دارد .
2- url را متناسب با موضوع فعالیت و محتوای خود انتخاب کنید .
3- داشتن کلمه کلیدی متناسب و مرتبط با url و یا استفاده از کلمه کلیدی در url .
اگر دامین خود را دامین ایرانی و فارسی با پسوند ir. انتخاب کرده اید و می خواهید برای سئو در گوگل اقدام کنید باید موارد زیر را رعایت کنید :
1- دامین خود را ساده و روان و قابل تایپ بدون هیچ گونه کاراکتر اضافی و کاراکترهایی که برای تایپ از کلید ترکیبی استفاده شود انتخاب کنید .
2- برای تمام آدرس های سایت ها به هر زبانی توسط کدهای یونی به پانی کد تبدیل می شوند و آدرس های مشابهی برای صفحات سایت شما ایجاد می کنند که با –xn شروع می شوند سعی کنید برای لینک ورودی گرفتن از طریق سایتهای دیگر از این لینکها استفاده نکنید .
3- حتما دامنه مرتبط با محتویات سایت خود باشد .
نکات کلی و مهم برای بهینه سازی url :
1- ساختار و آدرس url خود را ساده و قابل خواندن انتخاب کنید زیرا در سئوی سایت تاثیر مثبتی دارد .آدرس url هر چقدر کوتاه تر باشد زودتر به صفحه اول گوگل می رسد .
2- استفاده از canonical
آدرس استاندارد را انتخاب کنید ؟ canonicalization فرآیند انتخاب بهترین آدرس از بین آدرس های متفاوت برای سایت شما است که از جریمه شدن توسط موتور جستجو به دلیل publicate content پیشگیری خواهید کرد .
3- ایجاد یک سیگنال مثبت توسط https برای سایتتان
4- اگر از ساب دامین برای صفحات سایت خود استفاده می کنید دیگر نمی توانید از دامین اصلی در آدرس ساب دامین استفاده کرد پس انتخاب بهتر استفاده از ساب دایرکتوری است که ترجیحا" سعی کنید از اسامی ساده و کلمات کلیدی اصلی در نام گذاری ساب دایرکتوری ها استفاده کنید زیرا بابت حفظ رنک دامنه اصلی خواهند شد .
5- از کاراکترهای مجاز علاوه بر حروف استفاده کنید .در url از کلمات اضافی مانند (( و , با , را و ...)) و از کلماتی مانند an , a , the استفاده نکنید . برای جداسازی کلمات بهتر است از آندرلاین (( _ )) و خط فاصله استفاده کنید زیرا خواندن کلمات را برای گوگل راحت تر می کند و استفاده از space بین کلمات اصلا مناسب نیست زیرا امکان خواندن url را از بین می برد .
6- از پارامترهای داینامیک استفاده نکنید زیرا برای کاربران نامفهوم میباشند .
7- درست است که استفاده از ساب دایرکتوری و ایجاد پوشه از استفاده از ساب دامین مناسب تر است اما در نظر داشته باشید از پوشه های متعدد و تو در تو و پیچیده که باعث سردر گمی می شوند استفاده نکنید .
8- استفاده از امکان ریدایرکت
سعی کنید تعداد ریدایرکت ها را محدود ایجاد کنید عموما" ایجاد ریدایرکت برای هر صفحه بیش از دو بار باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت و محتویات آن صفحه می شود بنابراین از ارزش سایت شما کاسته می شود .
9- در صورتیکه برای سایت خود از هاست لینوکس و یا یونیکس استفاده میکنید در نظر داشته باشید نسبت به حروف کوچک و بزرگ آدرس url حساس هستند ولی هاستهای ویندوزی این حسایت را ندارند .ترجیحا" حروف کوچک باشد بهتر است .
10- سعی کنید url حداکثر بین 50 تا 60 کاراکتر باشد .url صفحه اصلی خود را ساده و روان انتخاب کنید زیرا بیشترین لینک های ورودی را دارد و اولین url را به هیچ جایی و صفحه ای دیگر پیوند ندهید .
نویسنده : فرحناز وحید
برای مشاهده سایر مقالات فرحناز وحید کلیک کنید.